Sunday, October 5, 2008

Spoonbending party!!!

Reedel, 10. oktoobril kell 19.00 toimub Narva mnt 27 ühikas Kunni ja Airi juures vestluse-lusikaväänamise õhtu. Vestlusteemaks on sugudevahelised erinevused ja soorollid. Lusika/kahvliväänamisest lähemalt kohapeal. Võtke kaasa oma söögiriist, meelelahutus on meie poolt. :) Kellele asi huvi pakub, helistage mulle või võtke muul viisil ühendust, siis edastan ka muu info, mis lisaks tulla võib. Kindlasti palun osalemissoovi korral ette teatada.

Jään ootama :)

2 comments:

? said...

hi...this is my very first visit and please accept my compliments.

We both have an interest in literature and this is an introduction and invitation to my blog and if you would like to make a counter visit I would like to stop by again regularly to comment.

Do you like books and have you read any books by Salman Rushdie? I feel your blog is very interesting and worth my time...also I feel we can learn from each other.

Hope to see you soon.
With my very best wishes

Anonymous said...

soorollide jutt tundub jube huvitav... olen seda oma blogiski üritanud natuke käsitleda. lusikaväänamise kogemus piirdub sellega et ühes seminaris tegime kooke 18.saj retseptide järgi ja õppejõud murdis minuoma kallal 2 plastlusikat.

kuna blogger ja wordpress ei saa omavahel minu arvutis vähemalt hästi läbi, siis kleebin siia lihtsalt lingi oma blogile. http://greenestpeas.wordpress.com/

P.S. ma nägin sind täna filosoofia/semiootika majas. aga tere öelda oleks kuidagi imelik olnud, niisama lambist.
s