Monday, January 25, 2010

Jälle siin

Jah, haruldane juhus praegusel ajal. Olen raamatukogus, kuhu ei tea, kui palju homsest alates satun, sest homme algab uus semester. Üleeile oli viimane eksam. Jah, see on idiootne süsteem, aga elab üle. Seda enam, et meil siin on temperatuur täna +5. Nagu netist just vaatasin, siis... hetkel küll väga Eestis olla ei tahaks. -14 Pärnus ja Tartus ilmselt veelgi külmem.

Nägin täna öösel ühte huvitavat unenägu, kus teiste seas liikusid ringi Hasso Krull, Kristiina Averin ja Tiina. Õigemini viimane oli keegi eesti tüdruk, kes oli miskipärast mu peas kuidagi Tiina moodi, kuigi tegelikult ta ei olnud üldse Tiina moodi, ja nad elasid Kristiinaga koos Salamancas. Näe kelle peale unenäomõtted liiguvad...

1 comment:

Unknown said...

Tead meil on siin üldse väga külm talv olnud. Praegugi on -21 ja selle aasta jaanuris on see täitsa tavaline õhtune temperatuur.. Mõnikord on päeval soojem ,aga õhtuks temperatuur langeb.

Mõnikord tahaks ka sooja +5 temperatuuri, aga samas olen juba harjunud selle pideva külma ilmaga ja see on omamoodi võluv.